Despre Noi

Liceul Tehnologic "Gheorghe Sincai" a fost infiintat in anul 1976 fiind o scoala cu profil mecanic auto. In prezent in scoala noastra se pregatesc 1100 de elevi la sectia romana si maghiara in urmatoarele profile: proiectare CAD, electrician auto, mecanic auto, tehnician transporturi si filologie.

La finalul ciclului de invatamant, dupa sustinerea examenului pentru certificarea competentelor profesionale, fiecare elev primeste un cerfificat care dovedeste calificarea in profilul urmat.

Procesul intructiv-educativ se desfasoara in cele trei corpuri de cladire disponibile, in ceea ce priveste partea teoretica, iar partea practica se desfasoara in atelierele de specialitate ale scolii si la diferitele unitati si firme partenere.

Pe langa procesul instructiv-educativ, elevii Liceului Tehnologic "Gheorge Sincai" isi completeaza hobby-urile personale fiind implicati in numeroase activitati extra scolare. Acestea acopera o gama larga de domenii plecand de la specificul scolii (concursuri auto) la concursuri de arta culinara, teatru, expozitii foto, concursuri de afise, diferite intreceri sportive, de dans, muzica, amenajarea salilor pentru intampinarea sarbatorii Craciunului, concursuri de poezie, pictura pe sticla.

Pe langa acestea traditionale sunt balurile organizate in fiecare an care marcheaza diverse evenimente: balul Bobocilor (intrarea in scoala a elevilor claselor a IX - a), balul de Mos Nicolae (sarbatorile de iarna), balul indragostitilor (14 februarie).